The یبوست مزمن Diaries
The یبوست مزمن Diaries
Blog Article
یبوست مزمن به علت وجود یک بیماری جدی با علت زمینهای (برای مثال، تومورهای روده بزرگ) نیاز به ارزیابی فوری دارد
اگر این مشکلات برای چندین هفته ادامه یابد، یبوست مزمن در نظر گرفته میشود. که در این صورت ممکن است فرد در معرض عوارض یبوست مانند بواسیر (هموروئید) قرار گیرد.
استفراغ: استفراغ همراه با یبوست، میتواند نشانهای از تجمع مدفوع باشد. تجمع مدفوع زمانی اتفاق میافتد که که یک توده بزرگ و سفت مدفوع در روده¬ی بزرگ گیر کند و نتواند به جلو حرکت کند. این مساله بسیار خطرناک است و نیاز به اقدام فوری دارد.
( مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین موجب افزایش ادرار شده و آب بدن را کاهش می دهد.)
اگر درمانهای خانگی مؤثر نباشند، یک متخصص مراقبتهای بهداشتی ممکن است یک ملین بدون نسخه مانند موارد زیر را پیشنهاد دهد:
درمان یبوست شدید با جوش شیرین : تاثیرات درمانی جوش شیرین بر روی این بیماری فوق العاده است زیرا بی کربنات موجود در جوش شیرین سموم و باد بدن را خارج نموده و درد ناشی از آن را تسکین میدهد.
سلام من وقتی دستشویی میکنم چون خیلی سفته و خیلی پرحجم مقعدم خیلی درد میکند من من همیشه میترسم و حتی ۱۰ روز نگه میدارم چگونه شکمم رو نرم کنم و نرم شود و بدون درد دستشوی کنم به نظر شما قرص برای اسهال شدنم بخورم تا با اسهال راحت بشم یا الان چیکار کنم که دستشویی ام نرم تر بشه و خالی بشم تورو خدا بگین چون الان تو خودم نگه داشتم و درد دارم چگونه عنم نرم تر بشه و شکمم خالی
بسیاری از انواع فیبر به جذب و حفظ آب در روده کمک میکند. فیبر علاوه بر حجیم کردن مدفوع با نگه داشتن آب در خود مدفوع را نرم میکند. همزمان با افزایش میزان فیبر رژیم غذایی، توصیه میشود که مقدار آب مصرفی روزانه نیز از حد عادی بیشتر شود.
داروها، از جمله آنتی اسیدهای خاص، داروهای ضد درد، دیورتیک ها و برخی درمان های بیماری پارکینسون
مرکز درمان بواسیر(هموروئید)، شقاق، یبوست کودک 3 ساله کیست مویی، فیستول و زگیل تناسلی
دکتر جاوید ظفری، متخصص اطفال، با سالها سابقه و تجربه در درمان بیماری های آسم و آلرژی کودکان، می تواند در این امر به شما کمک کند. برای دریافت مشاوره، می توانید با مطب دکتر جاوید ظفری تماس حاصل فرمایید.
روشهای درمان خانگی به طور کامل در محتوا توضیح داده شده اند.
نداشتن فعالیت جسمی و بیتحرکی طولانی مدت (دراز کشیدن یا نشستن طولانی)
یکی از علت های اصلی ابتلا به یبوست دو بیماری هموروئید یا بواسیر و شقاق مقعدی هستند. زیرا زمانی که افراد به این دو عارضه نشیمنگاهی مبتلا می شوند، به دلیل درد و سوزش از رفتن به دستشویی خودداری می کنند. در نتیجه مدفوع سفت شده و یبوست ایجاد می شود.